Trainee Waterveiligheid

Locatie: Heerhugowaard, Nederland, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 31-08-2017
Trainee Waterveiligheid (36 uur)
 
Ben jij geïntrigeerd door de rol die water speelt in de veiligheid van Nederland en wil jij je op innovatieve wijze verdiepen in dit cruciale vakgebied van de toekomst?

Wat ga je doen?
Deze rol biedt je de uitgelezen kans om je te verdiepen in wat er speelt op het gebied van waterveiligheid in Nederland. Samen met andere jonge collega’s neem je deel aan een inspirerend opleidingsprogramma en wordt je in het team gecoached om snel te groeien in je rol. Daarnaast dagen we je uit met gevarieerde werkzaamheden: Je bent betrokken bij spannende projecten in ontwerp en beheer van dijkversterkingen en stelt daarin eisen en criteria op. Je verdiept je in (nieuwe) thema’s en komt met adviezen en een vertaling naar beleid. Verder kijk je naar alle relevantie actuele ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van waterveiligheid. In scrumteams lever je samen met collega's een bijdrage aan bijvoorbeeld het digitaliseren van informatie op het gebied van beheer en onderhoud van dijken. Je brainstormt mee in projectgroepen en met jouw verfrissende -en nieuwsgierige blik heb je een innovatief aandeel in een visie op de waterveiligheid van deelgebieden in Noord-Holland. Tot slot zorg je ervoor dat alle belangrijke informatie actueel, compleet en goed vastgelegd blijft.      
 
Wie ben jij?
Een leergierige -en ondernemende starter met een afgeronde HBO -of WO opleiding met een grote interesse in waterveiligheid. Het is niet noodzakelijk om (al) dé waterexpert bij uitstek te zijn. Je maakt het verschil door jouw:
  • Verfrissende -en nieuwsgierige blik op zaken en goede communicatieve vaardigheden om dit zowel schriftelijk als mondeling over te brengen aan collega's. 
  • Netwerkende kwaliteiten waarmee je makkelijk verbinding en contact legt in verschillende omgevingen; 
  • Antenne voor de nieuwste kennis op het gebied van watermanagement en vermogen dit op een creatieve en innovatieve manier te verspreiden;
  • Natuurlijke inlevingsvermogen waarmee je aanvoelt wat er in verschillende situaties speelt bij collega’s;
  • Leergierige -en ondernemende instelling waardoor je snel kunt groeien in kennis -en vaardigheden om een krachtige adviseur waterveiligheid te worden.
Wie zijn wij?
Een oer-Hollands en grensverleggend waterschap. Eeuwenoude zorg voor waterveiligheid combineren we met de nieuwste technieken en (water)managementinzichten. We zorgen voor veilige waterkeringen, schoon en voldoende oppervlaktewater en het beperken van wateroverlast. We houden rekening met het veranderende klimaat, werken samen met vele partners en blijven in gesprek met onze omgeving.
 
Wat bieden we jou?
Een goed salaris in schaal 9 (min. € 2.584 en max. € 3.540) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel budget voor opleidingen om jouw persoonlijke ontwikkeling optimaal te stimuleren. Daarnaast bieden we jou een op maat gemaakt opleidingstraject om je ontwikkeling in je rol in korte tijd te versnellen, waardoor je kunt groeien in salaris naar schaal 10 (max. € 4.014). Naast je maandsalaris heb je een Individueel Keuzebudget van minimaal 20% van je bruto maandsalaris. Dit budget kun je laten uitbetalen of omzetten in extra vakantiedagen. Verder kom je bij ons te werken in een duurzaam en innovatief pand in Heerhugowaard, met heerlijke koffie en volledig ingericht op alle principes van het Nieuwe Werken waardoor je flexibel kunt werken. We zijn met het OV op loopafstand goed bereikbaar.
 
Solliciteren:
Is dit helemaal wat je wilt? Dan zien wij jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet! Solliciteren kan door het insturen van je brief en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeffrey Zwinkels van Publiek Netwerk, 06-12820718 en jeffreyzwinkels@publieknetwerk.nl.

 
 
of
this job portal is powered by CATS