Stagiair Recruitment en Social Media

Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 15-10-2018
De krapte op de arbeidsmarkt wordt steeds meer zichtbaar en daarmee wordt ons werk belangrijker dan ooit! Wij zoeken iemand die meer gaat doen dan alleen koffie halen en mee gaat werken in ons groeiende en gerenommeerde bureau. Iemand die gedreven is om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Kortom, wij zoeken een stagiair om ons team te komen versterken! 
 
Vanuit het mooie Haarlem ga je, je bezighouden met het gehele recruitmentproces. Je zoekt naar de juiste kandidaten, woont sollicitatiegesprekken bij en draait mee in het succesvol invullen van een vacature. Daarnaast houd je je bezig met het schrijven van vacatureteksten , de inzet van social media in arbeidsmarktcommunicatie en het vinden van kandidaten via verschillende (online) kanalen. Tussen deze dynamiek door, adviseer jij collega's hoe zij kandidaten het beste online kunnen bereiken en denk je mee over het verbeteren van het werving en selectieproces. 
 
Publiek Netwerk is een verfrissend werving- en selectiebureau gespecialiseerd in uiteenlopende vacatures in de (semi) publieke sector. In onze branche is social media belangrijker dan ooit. Wij zijn gedreven om de juiste doelgroep te bereiken op de meest effectieve manier. Jij kan daarbij helpen! Naast een enthousiaste doorpakker, zijn wij op zoek naar:  
 
  • Een hbo- of wo-student, bijvoorbeeld richting Human Resource Management of Psychologie; 
  • Iemand met affiniteit met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie;
  • Iemand die communicatief vaardig is met veel drive om te leren; 
 
Binnen deze stage/bijbaan krijg je veel ruimte om uiteenlopende organisaties te leren kennen, met het gehele proces van werving en selectie en recruitment aan de slag te gaan en daar ook verdiepend en adviserend in bezig te zijn. Je komt terecht in een informele organisatie waar korte lijnen kenmerkend zijn. Hierdoor kan je veel over jezelf leren, je creativiteit de vrije loop laten en inhoudelijk sparren met collega’s. Wij zijn een hecht team, waar we hard werken, maar waar er ook ruimte is voor gezelligheid. Naast veel inhoudelijke uitdaging, bieden wij jou een passend salaris, een mobiele telefoonvergoeding en inspirerende kennissessies intern.
 
Ga jij het liefst morgen nog aan de slag bij Publiek Netwerk? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur jouw cv en motivatiebrief in door middel van onderstaande button. Als je vragen hebt, kan je contact opnemen met Marjan de Wit, 0647695907 of marjandewit@publieknetwerk.nl
of
this job portal is powered by CATS