Interim Regisseur Transformatie Sociaal Domein

Locatie: Noord-Holland, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 16-11-2018
Voor een gemeente in de omgeving Amsterdam is Publiek Netwerk op zoek naar een Regisseur Transformatie Sociaal Domein (24-36 uur, 12-24 mnd, per direct).

Je gaat je als transformatieregisseur bezig houden met het opstellen van het koersprogramma sociaal domein waarbij nadrukkelijk aandacht is voor transformatie en integraliteit. Sleutelwoorden in deze zijn innovatie, realistisch perspectief en slagkracht.
Het gaat hier om een domein-overstijgend programma dat vanuit een projectstructuur kan worden aangevlogen. Als transformatieregisseur ga je dit project leiden en ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van het uitvoeringsprogramma, het opstellen van plannen van aanpak en eventueel de implementatie hiervan. Binnen de projectgroep nemen tevens drie strategische beleidsmedewerkers deel. Aandachtsgebieden zijn Jeugd, Participatiewet en Wmo.

Je hebt visie op integraal werken en brengt deze visie over naar beleid en uitvoering. Je bent omgevingsbewust, en politiek-bestuurlijk sensitief. Je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en bovenal heb je humor.

Je werkt via een interimconstructie voor een periode van één tot twee jaar.

Je kunt middels onderstaande button jouw sollicitatie indienen. 
of
this job portal is powered by CATS