Interim Afdelingsmanager Ruimte en Sociaal Domein

Locatie: Noord-Brabant, Noord-Brabant
Datum Geplaatst: 15-02-2019
Voor een middelgrote gemeente in de regio Den Bosch zoekt Publiek Netwerk een Interim Afdelingsmanager Ruimte en Sociaal Domein. Het betreft een interimopdracht per half maart voor 32 uur week voor een periode van in eerste instantie 6 maanden.
 
De functie
U geeft indirect via drie coördinatoren sturing aan een afdeling van 45 beleidsprofessionals. U heeft een belangrijke verbindende en strategische rol. Onderwerpen die spelen zijn de beleidsevaluatie van het sociaal domein, de visie op de nieuwe omgevingswet, nieuw beleid arbeidsmigranten, gebiedsgericht werken, overheidsparticipatie, de bouw van een zwembad en sporthal en de samenwerking en afspraken met de afdeling Beheer versterken. Ook de bestuurlijke afstemming en de samenwerking met de regiogemeenten staat op uw agenda.
 
Uw profiel 
U heeft in ieder geval ervaring als manager ruimte of ontwikkeling bij een gemeentelijke overheid en bij voorkeur ook ervaring op participatietrajecten en gebiedsgericht werken. U bent conceptueel sterk en kunt strategie en visie goed operationaliseren. U bent in staat heldere kaders mee te geven aan de organisatie en deze effectief te realiseren. U stuurt vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid en bent een inspirerende gezaghebbende persoonlijkheid met een pragmatische instelling. 
 
Geboden wordt
Een ZZP-uurtarief passend bij de zwaarte van de opdracht.
 
Interesse
Heeft u interesse in deze interimopdracht? Mail uw cv en korte motivatie dan op korte termijn aan Marjan de Wit: marjandewit@publieknetwerk.nl.
of
this job portal is powered by CATS