Interim Beleidsadviseur Participatiewet

Locatie: Gelderland, Gelderland
Datum Geplaatst: 25-02-2019
Voor een gemeente in Gelderland is Publiek Netwerk op zoek naar een interim beleidsadviseur Participatiewet. Start op korte termijn voor 20-24 uur per week voor een periode van 3/4 maanden met een optie op verlenging. 

Opgave                                  
Als beleidsadviseur pak je een aantal praktische zaken op die met name liggen op het gebied van werk en inkomen, schuldhulpverlening, minimabeleid en overige zaken op het gebied van de Participatiewet.
 
Uw profiel
Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur. Iemand die gewend is om zelfstandig te werken en een duidelijke visie heeft op het sociaal domein en specifiek de participatiewet. Iemand die in staat is om die visie te vertalen in innovatieve werkwijzen en efficiënte en resultaatgerichte manieren van samenwerken. Je bent een teamplayer, inhoudelijk sparringpartner voor inwoners, samenwerkingspartners, collega’s en bestuur en een collegiale, professionele en enthousiaste adviseur.

Geboden wordt
Een ZZP-uurtarief passende bij de zwaarte van de opdracht. 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze interimopdracht kunt u contact opnemen met Karin Noordermeer, telefoon 06 12928782 of per email: karinnoordermeer@publieknetwerk.nl
of
this job portal is powered by CATS