Strategisch Financieel Adviseur

Locatie: Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 11-04-2019
Ben jij die strategisch financieel adviseur met een inhoudelijk stevige basis op financiën? Dan is dit de baan voor jou!

Zinvol werk doen, dat is waarom mensen graag bij de overheid werken. Bij de gemeente Kaag en Braassem, bestaande uit tien dorpen, krijg je daarvoor alle kansen. Wij bieden je bovendien een breed takenpakket en de lijnen in onze kleine gemeente zijn kort. Roelofarendsveen is de standplaats waarvan uit je zult werken. De mensen bij Kaag en Braassem zijn klantgericht, open, loyaal en betrokken. De gemeente wil de komende jaren bovendien de dienstverlening verbeteren. Wil jij hier je bijdrage aan leveren? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij het cluster Financiën. Dit cluster maakt deel uit  van de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering kent verder de clusters:  ICT, DIV, Gegevensbeheer,  P&O, Juridische zaken, Communicatie en Facilitair.
Het cluster Financiën is met 10 medewerkers het financiële centrum en geheugen van de organisatie en het bestuur. Het cluster Financiën is verantwoordelijk voor de advisering over het financieel beleid en beheer en verzorgt de financiële administratie(s).

Wat ga je doen?

Je bent de gesprekspartner die beschikt over de kennis van de financiële wet en regelgeving voor vraagstukken met betrekking tot de gemeentelijke opdrachten voor het Ruimtelijke en Sociaal Domein. Je adviseert ongevraagd en gevraagd het management en de adviseurs over budgetten en de (on)mogelijkheden en ruimte die de financiële wet en regelgeving biedt. Om op die manier de plannen inzake het ruimtelijke en sociale domein mogelijk te maken. Zoals bijvoorbeeld de realisatie van een integraal kindcentrum en de mogelijke realisatie ven een bedrijventerrein en een sporthal met zwembad.
Je bent vooral een adviseur die zoekt naar mogelijkheden en iemand die de oplossingen biedt voor financiële vraagstukken. Je neemt daarbij actief deel aan de projecten en geeft heldere adviezen. Je weet als geen ander de landelijke ontwikkelingen te vertalen naar de mogelijkheden en impact/consequenties voor de financiële paragrafen van de plannen en bestedingen.        
Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de producten uit de P&C cyclus. Hierin bewaak je de kwaliteiten en signaleert verbetermogelijkheden op product- en procesniveau.

Wie ben je?

Voor deze uitdagende functie beschikt de ideale kandidaat over ten minste een afgeronde HBO opleiding op financieel gebied. Tevens heb je een aantal jaar ervaring als financieel adviseur. Je bent flexibel, communicatief, resultaat- en klantgericht en bent als adviseur een stevige gesprekspartner voor manager en afdeling. Je bent bestuurlijk sensitief met oog voor onderlinge verhoudingen.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie en een plezierige werkomgeving waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren. Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuzebudget (IKB), variabele werktijden en mogelijkheden voor opleiding. Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal €68.250,- bruto per jaar (incl. IKB)  op basis van een 36-urige werkweek. 

Solliciteren:

De werving en selectie voor deze vacature is uitbesteed aan Publiek Netwerk. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anne Marijn Struben van Publiek Netwerk: 06 47 412 618 en annemarijnstruben@publieknetwerk.nl. 
 
 
of
this job portal is powered by CATS